ITK aasta arst on dr Armen Ahlberg

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta Arst 2016 dr Armen Ahlberg (vasakul).
Aasta Arst 2016 dr Armen Ahlberg (vasakul). Foto: Ida-Tallinna keskhaigla

Ida-Tallinna Keskhaiglas (ITK) toimus juba kaheteistkümnendat korda silmapaistvamaid töötajaid esile tõstev pidulik tunnustamisüritus. Aasta Arst 2016 tiitli pälvis uroloog dr Armen Ahlberg.

ITK juhatuse esimees Ralf Allikvee sõnas Väino Tuppitsa nimelises auditooriumis aset leidnud pidulikul tseremoonial, et kuigi 2016. aasta on olnud katsumusterohke, on tööga hästi toime tuldud.

„Me oleme võtnud vastu otsuse käia oma teed sõltumata sellest, mis toimub meie ümber ning see tee on olnud õige,“ tunnistas dr Allikvee üritusel.

Aasta arsti tiitli pälvis sel aastal uroloog dr Armen Ahlberg, kes on Ida-Tallinna Keskhaiglas töötanud juba üle 20 aasta. Armeni näol on tegemist väljapaistva kirurgiga, kes oma pikaajalise kogemusega on asendamatuks ja eeskujulikuks kolleegiks paljudele. Aus, vastutuskindel, hooliv ja empaatiline on sõnad, mis iseloomustavad ideaalselt Aasta Arstiks valitud dr Ahlbergi.

Aasta arstidena leidsid äramärkimist veel reumatoloog dr Kati Otsa, lastearst dr Kadri Margus, taastusraviarst dr Meeli Mumma, radioloog dr Galina Šamarina ning silmaarst dr Ann Tarum.

Aasta Arst 2016 nominendid
Aasta Arst 2016 nominendid Foto: Ida-Tallinna keskhaigla

Aasta Õendustöötajaks 2016 kuulutati erakorralise meditsiini osakonna õde Maarika Puusild ning Aasta Hooldustöötajaks emadusnõuandlast Maire Kuulme.

Lisaks tunnustati ka Aasta Kliinilist Tugispetsialisti (füsioterapeut Artjom Timtšuk), Aasta Mittekliinilist Spetsialisti (IT osakonna peaspetsialist Ott-Ferdinand Ööpik), Aasta Sekretäri (Külli Vetema), Aasta Klienditeenindajat (Aivar Tahk) ning Aasta Puhastusteenindajat (Anna Topkina).

Aasta Töötajate kõrval kuulutati välja ka perekond Tuppitsa poolt 2001. aastal algatatud dr Väino Tuppitsa mälestusfondi teine nominent, kelleks on Ida-Tallinna Keskhaigla onkoloogiakeskuse juhataja dr Kristiina Ojamaa. Mälestusfondi eesmärk on toetada ja tunnustada nominente kõrgetasemelise meditsiiniabi organiseerimise ja meditsiinipersonali eeskujuliku ettevalmistamise eest. Preemia andis dr Ojamaale üle Väino Tuppitsa poeg Tõnu, kes tänas Ida-Tallinna Keskhaiglat omalt poolt professionaalse ja järjepideva töö eest.

Tänavu täitub Ida-Tallinna Keskhaiglal 15 tegutsemisaastat praeguse nime all. Aasta Töötajaid hakati tunnustama 12 aastat tagasi ning see on hea võimalus tublide töötajate tunnustamiseks ja tänamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles