„Prillitoosi“ üleskutse: koome lasterikastele peredele sokke ja kindaid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Jõulud on peagi käes ja Eesti Televisiooni saade „Prillitoos“ kutsub koostöös Eesti lasterikaste perede liiduga kõiki osavate näppudega käsitööosjakaid kaasa lööma traditsioonilises heategevusprojektis „Soojalt ja südamest“.

„Eestimaal on 1542 perekonda, kus kasvab neli ja rohkem last. Nad kõik oleksid väga õnnelikud, kui nad leiaksid oma kingikotist soojad sokid ja kindad. Nii et otsige oma vardad üles ja kuduge nendesse esemetesse kõik oma parimad soovid,“ ütles üleskutse tarbeks tehtud videoklipis „Prillitoosi“ saatejuht Reet Linna.

Kudumid palub „Prillitoosi“ meeskond saata või tuua hiljemalt 20. detsembriks telemajja aadressil Faehlmanni 12, Tallinn. Postiindeks on 15029.

Mullu kogus saade heategevusliku kampaaniaga villaseid sokke ja kindaid lastekodulastele. Heategijate saadetud sokke ja kindad tuli kokku lausa 700 paari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles