Tartu seeniormehed tähistasid 15. sünnipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervituskõnedega soovisid edu Tartu linnapea Urmas Klaas ja volikogu esimees Vladimir Šokman.
Tervituskõnedega soovisid edu Tartu linnapea Urmas Klaas ja volikogu esimees Vladimir Šokman. Foto: Rein Parm
  • Tartu Seeniormehed tähistasid 15. sünnipäeva.
  • Klubis on 85 liiget vanuses 63-91 aastat.
  • Klubi pärjati ka 60+ festivalil seltsielu edendamise eest.

Kolmapäeval, 12.oktoobril said Tartu Seeniormeeste Klubi asutamise 15. aastapäeva puhul Kodukotuse saalis kokku külalised Tartul linnavalitsusest, teistest Tartu linna klubidest, Nõmme Vanameeste ja Viimsi Bowlingu klubist, Viimsi klubi ,,Rannamees“, Tallinn Raavise, Haabersti, Viljandi Vanaisade, Võru, Sangaste, Elva ja Haaslava meesteklubidest. 

Ülevaate klubi asutamisest tegi klubi president  Kalev Jahnson, kes rõõmustas, et ülemaailmse eakate päeva puhul Tallinnas Salme keskuses toimunud 60+ festivalil pärjati seltsielu edendamise eest ka Tartu Seeniormeeste Klubi.

Klubis on 85 liiget vanuses 63-91 aastat ja selle tegevus on laiahaardeline – tegutseb 18 alaringi. Sõprussidemed ja koostegutsemine teiste klubidega ning Kodukotuse teiste huviringidega aitab igakülgselt kaasa meestel nooruslikult vananeda.

Klubi president Kalev Jahnson tänas kõiki mehi aktiivse panuse eest klubi tegevusse, eriti klubi juhatuse liikmeid Arvo Tederit, Rein Parmu, Heikki Uibopuud, Kalev Hirmatit, Vello Pluumi ja Vello Padrikut.

Klubi asutamisele kaasaaitamise eest pärjati kogu selle 15-aastase tegevuse jooksul abiks olnud sekretäri Aime Kalpust kuldse sekretärineiu kujuga.

Kuldse Oscari auhind kingiti 87-aastasele Richard Annamaale.
Kuldse Oscari auhind kingiti 87-aastasele Richard Annamaale. Foto: Rein Parm

Kuldne noodivõti kingiti energilises tegevuses püsimiseks klubi vanimale mehele, 91-aastasele Einar Kuusikule. Kuldse Oscari auhinnad kingiti 87-aastasele Richard Annamaale ja 75-aastasele juubilarile Vello Rebasele.

Tervituskõnedega soovisid edu Tartu linnapea Urmas Klaas ja volikogu esimees Vladimir Šokman. Tartu linna tänukirjad said Eeri Ladva, Vello Padrik, Roland Ilp, Tarmo Kerstna ja klubi president Kalev Jahnson.

Tervitusi koos kingitustega ja edu jagasid ka kõik sõprusklubide esindajad ja külalised.

Pärast kontserti suunduti ühisele lõunale kohvikusse, kus jätkusid ettekanded, laulud ja tantsud. Sealt suundusid sõprusklubide võistkonnad bowlingusaali mõõduvõtmiseks. Üheksa võistkonna hulgas osutus parimaks Viimsi Bowlinguklubi võistkond, teiseks jäid Tartu klubi seeniorid ja kolmandaks Haabersti klubi. Kõiki osavõtjaid autasustati medalitega. 

Haabersti klubi bowlingumängijad.
Haabersti klubi bowlingumängijad. Foto: Rein Parm
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles