60+ festivalile jagatakse tuhandeid tasuta kutseid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivalikutse tagab vaba sissepääsu Salme kultuurikeskuses toimuvatele esinemistele, töötubadele ja messile.
Festivalikutse tagab vaba sissepääsu Salme kultuurikeskuses toimuvatele esinemistele, töötubadele ja messile. Foto: Tairo Lutter

Alates tänasest on Apotheka apteekides saadaval tasuta kutsed 60+ festivalile, mis toimub 5. ja 6. oktoobril Tallinnas Salme kultuurikeskuses.

Festivalikutse tagab vaba sissepääsu Salme kultuurikeskuses toimuvatele esinemistele, töötubadele ja messile. Kohapeal on võimalik soetada 2-eurone pilet ka eriprogrammist osa saamiseks. Et selleaastane festival kannab loosungit „Meri kõneleb“, on eriprogrammi piletit ostes muu hulgas võimalik nautida Marko Matvere esituses merelaule ja kuulata tema meenutusi merereisidest.

60+ festivali kutseid jagatakse tasuta Apotheka apteekides üle Eesti alates 15. augustist. Festivalil on ka apteegi nõuandepunkt, kus saab teha tasuta tervisemõõtmisi ning küsida asjakohast tervisenõu.

„Apteekritele on oluline kaasa lüüa ettevõtmistes, mis väärtustavad eakate rolli ühiskonnas, propageerivad aktiivset ja tervislikku eluviisi ning pakuvad eakatele rohkelt rõõmu, kohtumis- ja suhtlemisvõimalust,“ sõnas Apotheka juhatuse liige Marika Pensa.

Üle kogu Eesti kokku tulnud vanemaealiste seas populaarseks ürituseks kujunenud eakate festival toimub 5.–6. oktoobrini Tallinnas Salme Kultuurikeskuses juba seitsmendat korda. Sel aastal kannab see nime „60+ festivalˮ. Mullu külastas festivali ligi 4500 inimest.

Nii harivat kui meelelahutuslikku eesmärki kandva ainsa eakatele suunatud suurürituse raames saab osaleda loengutel, võtta osa töötubadest ja võimlemistundidest ning saada osa tantsuetendustest ja muusikast. Teiste seas esinevad loengutega Hiina meditsiini arst Rene Bürkland ja meditsiinidoktor Mihkel Zilmer, samuti on kohal näiteks MTÜ Eesti Abi- ja Teraapiakoerte Ühing.

60+ festivali korraldavad ajakiri 60+ ja MTÜ Inkotuba. Kahepäevast festivali toetavad Apotheka apteegid, Tena, Tallinna Linnavalitsus, Corega, Hasartmängumaksu Nõukogu, Purina ja Tallink.

60+ festivali plakatit on võimalik oma kodukandi kuulutustetahvlile üles riputamiseks välja printida.

A4 plakat: http://www.ajaleht.ee/files/60pluss_festival.pdf

A3 plakat: http://www.ajaleht.ee/files/60pluss_festival_A3_print.pdf

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles