Jääaja Keskus ootab vanaisasid koos poegade ja lastelastega isadepäeva tähistama

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääaja keskus.
Jääaja keskus. Foto: Margus Ansu

Nädalavahetusel 7.–8. novembrini on kõik praegused ja tulevased isad ning vanaisad koos laste või sõpradega oodatud Jääaja Keskusesse, kus toimub isadepäevale pühendatud tasuta eriprogramm.

Jääaja Keskusesse tulevad nädalavahetusel külla robootikaringide juhendajad, kelle käe all saavad kõik soovijad proovida Lego WeDo, Lego NXT ja Lego EV3 roboteid. Kõik robotid töötavad nutiseadmetel.

Robotitega saab kohapeal proovida spetsiaalsel rajal linnaläbimist, võistelda sumomaadluses ning ehitada endale ise Lego WeDo klotsidest robot. Soovijatele toimuvad kohapeal võistlused ning parimatele paneb Jääaja Keskus välja ka auhinnad. Robootikaringi tegevused sobivad igas vanuses poistele ja tüdrukutele ning emadele ja isadele. Lisaks ootab kõiki isasid ja vanaisasid Jääaja Keskuse kohvikus maitsev üllatus.

Terve isadepäeva eriprogramm on kõikidele Jääaja Keskuse külastajatele tasuta. Robootika ringi tegevused toimuvad laupäeval (7. novembril) ja pühapäeval (8. novembril) kella 12–16.

2012. aasta turismiobjektiks ja aasta keskkonnateoks valitud Saadjärve kaldal paiknev Jääaja Keskus on populaarteaduslik meelelahutuskeskus, mille eesmärk on tutvustada jääaega, selle jälgi Eestimaal ning anda aimu meie tulevikust.

Jääaja Keskuse peamisteks tõmbeobjektideks on elusuuruses mammutid, lastele mõeldud mängukoobas ning igas vanuses külastajatele põnevad interaktiivsed tegevused. Jääaja Keskus koos kohvikuga on avatud teisipäevast pühapäevani kella 11–18.

Täpsema info ja sünnipäeva päevakava leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles