Kadrioru pargis süttivad tuhanded tuled

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgusfestival "Valgus kõnnib Kadriorus".
Valgusfestival "Valgus kõnnib Kadriorus". Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Neljapäeval, 17. septembril, kella 19st lõpetab Kadrioru park oma suve tasuta festivaliga „Valgus kõnnib Kadriorus 2015”.

Kadrioru pargis süttivad tuhanded küünlad ja tõrvikud ning õhtu täitub muusika ning müstikaga. Iga-aastase suursündmuse jooksul on külalistel võimalik kogeda erinevaid valguslahendusi, elava tulega kujundatud pargiruumi ja ainulaadset kultuuriprogrammi.

2015. aastal on festivali alale paigutatud üle 5000 küünla ja tõrviku ning pargiruumis kõndides võib märgata erinevaid ja huvitavaid erilahendusi nii maas kui õhus. Kõikjal – Luigetiigil, Lilleaias, kontserdiväljakul, lossiesisel alal, pargi kanalites ja ka mujal leiab midagi müstilist ja põnevat.

Õhtu jooksul astuvad üles ansambel Jäääär koos Ivo Linnaga, ansamblid Kruuv ja Untsakad. Kell 22 algab Pillapalu platsil tantsulavastus „Ilmuline”, mis lõpetab ka 2015. aasta suvehooaja. Etenduse lavastaja ja koreograaf on Rauno Zubko.

Festivali alal on alkoholi tarbimine keelatud, sest tegemist on tervele perele mõeldud sündmusega. Kadrioru pargi puudele ja seinadele riputatakse suured festivali kaardid. Alates 15. septembrist saab kaarti näha ka internetist Kadrioru Pargi kodulehel.

Ka õhtune programm on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles