Tallinna spordikeskuses Teras on avatud uste päev

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõusaal.
Jõusaal. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval, 5. septembril saavad kõik huvilised tutvuda ühe pealinna uusima spordikeskusega Teras, seal treeningutel kaasa lüüa ja saunas lõõgastuda. Sissepääs on terve päeva jooksul tasuta.

Terase praeguseid ja tulevasi treenijaid oodatakse 5. septembril kella 9–21 aadressil Rannamõisa tee 4h. Huvilistele tehakse tutvustavaid ringkäike, kuulata saab loenguid. Oma kaupu ja teenuseid pakuvad spordikeskuse koostööpartnerid.

Need, kes soovivad treeningutel kaasa lüüa, võiksid end eelnevalt registreerida telefonil 5629 9999.

Keskuses on kolm fitness-saali, jõusaal, pallimängusaal ja kolm uusima ja kvaliteetse varustusega võitluskunstide saali.

Peale treeningut avaneb suurepärane võimalus lõõgastumiseks nii saunas kui hubases kohvikus.

Avatud uste päeva tutvustavad treeningud toimuvad Stuudios, Synrgy ja Queenax saalides. Treeneriteks on Steven-Karl Kõiv, Maris Rõngelep, Andres Rästa, Kris-Marie Nisu, Riina Suhotskaja, Olga Jerjomina, Kaarel Tõll, Anu Ruutu ja Sirli Taniloo. Tervisliku toitumise loengu peab toitumisnõustaja Kaili Tuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles