Pärnu taimelaadalt sai osta suve maitsega Võrumaalt pärit eestimaiseid kasvuhoonemaasikaid. Maasikakilo maksis 16 eurot.
Mustangi talu kasvuhoonemaasikad on kallid, aga magusad
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustangi talu peremees Aarne Musting kasvatab kasvuhoones maasikaid juba 12 aastat. "Kui ma peaksin praegu uuesti alustama, siis ma seda enam ette ei võtaks," rääkis peremees, kes võitleb Eesti turgudel ja poodide ees müüdavate välismaa marjade odava hinnaga.
Aarne Mustingu sõnul on maasikakasvatajal vaja tahtejõudu, sest sellega kaasnevad magamata ööd ja päevad läbi kestev müügitöö. Kasvuhoones kasvatatav maasikas on kallis toota ja kallis osta. Aga mari on puhas ja magus ning maitseb nagu Eesti maasikas kunagi.
Vaata videost, mida Aarne Musting maasikakasvatajale soovitab.