Ida-Tallinna Keskhaiglas on tasuta tervisepäevad

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadine vaikelu Ida-Tallinna Keskhaiglas
Kevadine vaikelu Ida-Tallinna Keskhaiglas Foto: Andres Haabu / Postimees

20. – 21. aprillini korraldab Ida-Tallinna Keskhaigla Magdaleena üksuse suures saalis Eesti südamenädala raames tasuta tervisepäevad.

Kahe päeva jooksul saab kuulata loenguid südamega seotud haiguste kohta.

20. aprillil leiab aset suur südame tervisepäev. Kell 10 algavad loengud „Kõrge vererõhk, vererõhu mõõtmise nõuanded“ ja „Elu pärast infarkti.: kuidas edaspidi toime tulla, vajalikud muudatused elustiilis“.

20. aprillil kella 11–14 saab mõõta vererõhku, veresuhkrut ja kolesterooli. Küsimustele vastavad ja nõu annavad südamekeskuse spetsialistid.

21. aprillil on südame virvendusarütmia teabepäev. Kella 10–11 räägib südamekeskuse juhataja dr Tiina Uuetoa teemal „Kui süda on rütmist väljas“.

Kella 10–11 toimub teinegi loeng, kardioloog Heli Kaljusaar räägib, kuidas vältida insulti.

Kella 11–14 vastavad südameseskuse juhataja dr Tiina Uuetoa, kardioloog Heli Kaljusaar, sisearst dr Kai Sukles ja tromboosikabineti õed küsimustele, jagavad nõu, soovitusi ja juhiseid.

Kolesterooli ja veresuhkru määramiseks tuleb kohale minna söömata. Loengud toimuvad eesti keeles, nõustamine ja küsimustele vastamine nii eesti kui vene keeles.

Iga osavõtja saab ka tervisliku üllatuse osaliseks.

Tervisepäevadel osalemine on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles