Järvamaa võrkpalliveteranid said kaela hõbedakarva medalid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Viljandimaal Sürgavere spordihoones toimunud seenioride (vanuses 60+) Eesti võrkpallimeistrivõistlustel said Järvamaa mehed teise koha.

Järvamaa võrkpallientusiast Enn Sõmer ütles, et oma alarühmas õnnestus neil kõiki võita, kuid finaalis tuli esikohamängus Tartuga vastu võtta 1:2 kaotus, kuigi alarühmas võitsid nad tartlasi 2:1.   

Kaasa lõi kuus meeskonda. Järvamaa võrkpallimeeskonnas mängisid Aarne Aljama, Kalle Uudeküll, Jaanus Pilv, Enn Sõmer, Jüri Ellram, Enn Eelmäe, Aarne Miilen ja Villu Kangro. 

Sõmer selgitas, et nende meeskonna põhiraskust kandsid Paide, Türi ja Aravete mehed, kuid mängijaid oli mujaltki. "Paljud meie mehed on vanemad kui 65aastased ja mängijaid on isegi 70aastaseid ning vanemaidki. Mis seal salata, lõpus me lihtsalt väsisime ära," lausus ta. "Tulemus on siiski tubli. Eriti kui arvestada, et möödunud aastal olime samal võistlusel neljandad."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles