Meeleolukas vastlapäev Seakõrva Ordu meestega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastlapäev Valtus.
Vastlapäev Valtus. Foto: Erakogu

Tartu seeniormehed tähistasid 18. veebruaril Kehtna mõisas ja Valtu seltsimajas Seakõrva Ordu meesteklubiga vastlapäeva.

Vastuvõtt Kehtna Mõisas algas tervituskõnedega. Lisaks saime osa vastlapäeva rõõmudest. Tegime bussiga ringreisi Kehtna edukamatesse kohtadesse. Eriti meeldis tartu seeniormeestele eelsoojenduse bassein Valtu spordimajas. Sellist ei tea linnades olevatki. Valtus on spordisaalid, basseinid ja mänguväljakud.

Vastlapäeva tähistasime hernesupi ja vastlakuklitega. Sõitsime Kehtna mõisa pargis hobustega, uudistasime Kehtna mõisahoonet, kus põhjaliku ülevaate andis hoone haldur Jaan Sulg.

Valtu seltsimajas korraldas meeldiva ja sõbraliku vastuvõtu seltsimaja juhataja Kait Kaeval koos vallavanem Indrek Kullami ja Seakõrva Ordu juhi Kalju Eilartiga. Jagati meeneid ja seltsimaja noored õnnitlesid Tartu klubi liiget Enno Krossi tema 80. juubeli puhul. Enno Kross on Kehtna valla noorte seas tuntud kui tervislike eluviiside propageerija. Peolauas vestesime klubide tegevusest, toimus viktoriin ja vaatasime amatöörfilme meeste tegemistest.

Oma muljed vahendasid Kehtnas täienduskursustel õppinud endised firmajuhid Martin Liiva ja Arvo Teder. Tantsupõrandale jõudis seltsimaja juhataja Kait Kaevaliga esimesena Tartu klubi mees Mati Kure.

Jagasime lubadusi ka edaspidi kohtuda. Järgmine kokkutulek on maikuu lõpus Viljandis.

Kolmapäeval 25. märtsil kell 12 leiab aset Tartu seeniormeeste üldkogu. Lisaks teadetele ja ettekannetele tähistame mitme klubiliikme sünnipäeva: Kalev Hirmat 78, Mati Kure 75, Jüri Erm 74, Vello Halling 71, Lembit Arvi 69, Eino Poltan 68, Ilmar Kaasik 67.

Kolmapäeval 11. märtsil kell 12 korraldab meesteklubi Kodukotuse nasiperele naistepäeva peo.

Kolmapäeval 18. märtsil kell 12 algab kohvik-klubi, märtsikuu kõige esimene üritus toimub aga kolmapäeval 4.märtsil kell 12. Siis on plaanis Kodukotuse rahva mälumäng.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles