Seeniorid, kuu aja pärast toimub RMK Kõrvemaa Suusamaraton

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusamaraton. Pilt on illustratiivne.
Suusamaraton. Pilt on illustratiivne. Foto: Jarek Jõepera

21. veebruaril toimuv Suusamaraton avab RMK Kõrvemaa Nelikürituse hooaja. RMK Kõrvemaa Nelikürituse peakorraldaja Mati Lillialliku sõnul on Kõrvemaal juba praegu Eesti ühed paremad lumeolud.

RMK Kõrvemaa Suusamaratonil sõidetakse vabatehnikas põhidistantsil 38 km ja tervisedistantsil 19 km. Suusakeskuses toimuvad lastesõidud 300-meetrisel ringil. Lisaks suusamaratonile kuuluvad RMK Kõrvemaa Nelikürituse kavasse 26. aprillil toimuv Kevadjooks, 18. juulil aset leidev Triatlon ning 26. septembril sõidetav Rattamaraton.

Nelikürituse kõigi pikkade distantside läbijatele on auhinnaks Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse perepakett, mis sisaldab lisaks majutusele kas disc-golfi, viburajaseiklust või rattamatka. Nelikürituse lühikeste distantside lõpetajaid premeeritakse saunapaketiga neljale inimesele.

Registreerides 21–23. jaanuaril RMK Kõrvemaa Suusamaratonile, on võimalik sel laupäeval, 24. jaanuaril tasuta osaleda Pavo Raudseppa tehnikatestil Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses.

Mitmekordne Eesti meister murdmaasuusatamises, Pavo Raudsepp innustab inimesi Kõrvemaale suusatama tulema: „Pange end RMK Kõrvemaa Suusamaratonile kirja ja tulge julgelt laupäeval kell 11 tehnikatestile. Tõuseme püsti ja hakkame suusatamist nautima – suusatamine on lihtsam, kui te arvate!”

Hetkel on Kõrvemaal võimalik harjutada 1,5 km, 3 km, 5 km ja 19 km suusaradadel. Suuski saab laenutada ka Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskusest, kus on olemas varustus igas vanuses talispordiharrastajatele.

Registreerimine ja info: www.jooks.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles