Olümpiavõitja Jaak Uudmäe jagas 60+ veebiväljaande lugejatega üht talle väga maitsva moosi retsepti.
Olümpiavõitja Jaak Uudmäe annab gurmeemoosi retsepti
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moos koosneb kõrvitsast, ebaküdooniatest, apelsiniliköörist ja suhkrust.
Kõrvitsad tuleb koorida ja tükeldada. Ebaküdooniaid koorida pole tarvis. Need tuleb neljaks sektoriks lõigata ja seemned välja võtta. Lisada tuleb veidi apelsinilikööri ja suhkrut.
Vaata videost, kui palju läheb retsepti järgi vaja kõrvitsat, ebaküdooniaid ja apelsinilikööri ja milega see gurmeemoos hästi sobib.