„Kuldsel sügisel“ sahistab oma ajakirju ka 60+

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjad 60+ ja 60+ terviseraamat "Südameasi".
Ajakirjad 60+ ja 60+ terviseraamat "Südameasi". Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval on oma pakkumistega väljas ka ajakiri 60+.

AS Ühinenud Ajalehed turundusjuht Erkki Lumisalu sõnul tasub Tartus Mart Reiniku Koolis seenioride päeval „Kuldne sügis“ osalevatel inimestel kindlasti ka ajakirja 60+ laua ligi astuda. „Tutvustame üle-eestilist populaarset ajakirja elukogenud inimesele. Kohapeal on võimalik vormistada ajakirja tellimusi. Messilaual on ka 60+ esimene terviseraamat „Südameasi“,“ rääkis Lumisalu.

„Südameasi“ räägib ennekõike südamega seotud asjust. Nii sellest meile eluks hädavajalikust organist rinnakorvis kopsu kõrval kui ka peenekoelisematest asjadest, mida me südamesse võtame või mis meie südame valutama panevad. Ka armuasjust, sest ega see tähtis eluvaldkond vananedes oma tähtsust mineta, ehkki sellest erinevail põhjustel kõnelda ei soovita.

Südame küljes kinni on ka valu ja vaevaga saadud kodu. On tõsiasi, et pensionile jäämise eel tuleb mõelda, kuidas senist elu hakata ümber korraldama. Tark oleks sellele varem mõtlema hakata, mida peale hakata suure elamispinnaga, kust lapsed on oma teed läinud ja kus on nüüd otstarbetult palju ruumi.

Erkki Lumisalu lubas, et need, kes messilt raamatu ostavad, saavad tasuta kaasa omal valikul kolm varasemalt ilmunud ajakirjanumbrit. „Kellel raamat juba on, aga on huvitatud mõnest varem ilmunud ajakirjast, aga mida ta endale väga tahaks, siis on võimalik omal valikul osta kolm ajakirja 2 euro eest.“

Kellele ei tule 60+ maakonnalehega postkasti või need, kes pole ajakirja endale veel tellida jõudnud, saab selle osta suurematest kauplusekettidest (A&O, Comarket, Konsum, Maksimarket, Maxima, Prisma, Rimi, Selver, Säästumarket, Stockmann), R-kioski müügikohtadest, Statoili tanklatest ja muudest ajakirjanduse müügikohtadest üle Eesti. Ajakiri maksab müügikohtades 2,50. Ajakirja 60+ tellimishind üheks kuuks maksab 2 eurot, terve aasta tellimuse soodushind selgub messil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles