Tartus esineb seenioridele Toomas Anni

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Anni.
Toomas Anni. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Esimest korda Tartus Mart Reiniku Koolis toimuva seenioridele mõeldud loenguid ja töötoategemisi täis päeva lõpetab meeleolukas kontsert, mille üllatusesineja on selgunud, see on Toomas Anni.

Kell 10 algava seenioride päeva „Kuldne sügis“ avab Tartu linnapea Urmas Klaas. Päeva esimeses paneelis räägivad tervise hoidmisest ja toitumisest doktor Kai Saks, proviisor Kristiina Sepp ning meditsiinilise biokeemia professor Mihkel Zilmer. „Kuldse sügise“ teises osas võtavad sõna psühholoog Jörgen Matsi, kes annab soovitusi, kuidas vaimu sügisel ärksana hoida ja füsioterapeut Kristi Tiimann, kes nõustab, kuidas lihtsalt ja soodsalt liikuda ja oma tervise eest hoolitseda.

Meelelahutuslikuma poole pealt räägib oma tegemistest näitleja Anne Veesaar, nõu annavad Tartu Kaubamaja moenõustajad ning Juhani Puukooli aiandusspetsialistid. Kogu päeva ootavad külalisi suurest saalis väljas ka infoletid, müügikioskid ja spetsiaalselt selleks päevaks välja nuputatud tegevused. Et päev on pikk, aitab kõhtu täita Felix. Väheoluline pole seegi, et kogu päev on külalistele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles