Ajakiri 60+ jõuab ka Soome Espoo postkasti

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri 60+
Ajakiri 60+ Foto: Repro

Ajakiri 60+ on saanud esimese tellija Soomest.  Ajakirja tellis koju Espoosse oma postkasti Jõgevamaalt pärit 57aastane Kersti Meier, kes töötab Soomes juba 20 aastat.

„Töökohad kadusid ära ja mul oli parasjagu kaks poega ülikoolis käimas, seega oli vaja kusagilt raha teenida,“ rääkis ta.

Nüüd on ta 20 aastaga jõudnud suures koristusfirmas ISS töödejuhataja ametikohale.

Küsimusele, kust ta meie ajakirjast kuulis ja miks ta otsustas selle Soome tellida, vastas Kersti Meier, et ta pole küll veel pensionieas, aga need asjad, millest ajakirjas 60+ kirjutatakse, huvitavad teda.

„Minu tuttavad on Jõgevamaalt helistanud ja teie ajakirja kiitnud, kirjeldanud, millest seal juttu on ning mulle telefonitsigi mõnest loost rääkinud,“ ütles ta tellimisotsust põhjendades.

„Olen küll aastaid Soomes elanud ja töötanud, aga võib-olla otsustan Eestisse tagasi tulla. Tahan Eesti eluga kursis olla ja teie ajakiri kirjeldab sealset elu huvitaval mulle sobival kombel.“

Inimesed, kes soovivad ajakirja 60+ tellida välismaale, peaksid võtma interneti teel ühendust osaühinguga KE Ajakirjandus aadressil http://www.ke.ee/ ning seal tellimussoovi esitama või paluma kellelgi Eestis elaval heal sõbral-sugulasel minna vana nimega Eesti Posti, värske nimega Omniva mõnda kontorisse ja paluda see endale Soome või mujale saata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles