Eakate kodu sõlmis Haigekassaga lepingu

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benita kodu.
Benita kodu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Benita Kodu on alates 1. juulist Haigekassa statsionaarse õendusabi lepingupartner. Seega on Haigekassas kindlustatud isikutel võimalik seal viibides õendusabi teenuseid saada.

Õendusabi saab sarnaselt Haigekassa rahastamisele. Kehtib patsiendi 15protsendiline omaosalustasu haiglapäeva eest tasumisel, mis 2014. aastal on 7,38 eurot.

Benita Kodu on õendusabi- ja taastusravihaiglana töötanud juba kuus aastat. Benita ravikeskus pakub ööpäevaringset kõrgel tasemel õendushooldust, toetab eaka ja liikumispuudega kliendi turvalist elukorraldust, mis on esmatähtis õendusabihaigla patsiendile. Sõltuvalt patsiendi tervisest pakub Benita Kodu ravi toetavat füsioteraapia teenust, lisaks tasulist taastusravi – liikumisravi, tegevus-, loovteraapiat ja käsimassaaži.

Ravijärjekorda registreerimisel on vajalik perearsti või eriarsti saatekiri (täpsem info: haigla@benita.ee või telefonil 674 4608). Patsientidele, kellel puudub ravikindlustus, pakub Benita Kodu samade teenuspõhimõtete alusel tasulist iseseisvat statsionaarset õendusabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles