Mehed meenutasid Haaslava meestelaulupäeval noorusaegu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupeo tuli.
Laulupeo tuli. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

15.juunil kohtusime kokkulepitult tund aega enne XXXV meestelaulupäeva Haaslava meesteklubi meestega Kurepalu Priiuse seltsimaja ruumides.

Eelmise aasta sügisel sõpruskohtumisel lubasime tutvuda sealse meesteklubi klubi ruumidega ja nii sai see teoks. Kohal olid Haaslava ja Tartu meesteklubi esindajad koos sõprade ja abikaasadega.

Tervitussõnad ütles Haaslava meesteklubi president Vahur Laur. Vahepealseid üritusi ja tegemisi Tartus ja Viljandis meenutas Tartu meesteklubi president Kalev Jahnson. Vahetasime laulikuid, lõime kokku terviseklaase ja maitsesime suupisteid. Kiitsime kaunist loodust, ilusat ilma ja meie sõbralikke suhteid.

Vestlusteemasid jätkus kõigile. Oma noorpõlve vallatustest ja tegemistest Kurepalus rääkisid Arvo Teder, Vello Padrik, Kalev Hirmat, Jüri Ilves ja teisedki. Ühislaul tegi tuju veel rõõmsamaks ja suundusime koos kõik Kurepalu lauluväljakule.

Lauluväljakul tervitasime koos Haaslava meeskooriga üldlaulupeo tule toomist ja saatsime selle pilguga edasi Luunjasse. Kuulasime heatasemelist kontserti. Haaslava meeskoori ja laulupeokülalistega suundusime pidu pidama Priiuse seltsimajja. Haaslava meeskoori mehed pakkusid 52 protsenti kohalikku Haaslava napsu ja maitsavat suppi.

Algas Haaslava meeskoori Väikese Pundi 25. aastapäeva tähistamise juubelikontsert. Kõik saalisolijad laulsid kaasa ja aktiivsemad olid tantsupõrandal. Jätkusid südamlikud hüvastijätud ja jällekohtumise lubadused. Sellist pidu peaks kordama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles