Akutrellid jõuavad elektritrellidele järele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Akutrell. Pilt on illustratiivne.
Akutrell. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Vanade ­harjumuste põhjal on ­levinud ­arvamus, et elektritrell on akutrellist ­kindlam ja parem valik, sest elektrilise tööriistaga ei jäävat kunagi hätta. Tootja­firmad on aga arendusega kõva tööd ­teinud ning uuemad ­aku­trellid ­võimaldavad intensiivsemaidki töid teha.

Sellest hoolimata arvavad vanemaealised mehed, et elektriline tööriist veab igast olukorrast välja. Lääne-Virumaal asuva Sõmeru vallavanem 62aastane Peep Vassiljev on juba üle kümne aasta kasutanud elektrilist lööktrelli, ehitanud sellega valmis sauna ning valmimas on järgminegi saun.

„See on hea küsimus, et miks elektri­trell. Eks see ole harjumise asi,” arvab ta ning lisab, et akuga oleks kindlasti mugavam tööd teha, sest siis ei sega elektrijuhe töötegemist, aga kui tahta midagi pikemat aega ja tõsisemalt teha, on elektritrell parem valik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles