Eesti väärikad mehed saavad kokku Viljandis

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaisad 2013. aasta mais
Vanaisad 2013. aasta mais Foto: Elmo Riig / Sakala

21. mail kogunevad vabariigi väärikate meeste klubid erksa kevade nautimiseks ning nooruslikult vananemise kogemuste jagamiseks teist aastat järjest Viljandisse. Üritust organiseerivad Viljandi vanaisad koos Tartu Seeniormeeste Klubiga.

Eelmisel aastal osales kokkusaamisel viis meesteklubi. Tartu Seeniormeeste Klubi president Kalev Jahnson teatas ajakirjale 60+, et sel aastal oodatakse kaheksat klubi. Viljandisse on lubanud sõita Nõmme Vanameeste Klubi, Haaslava Meesteklubi, Tallinna Kristiine Väärikate Meeste Klubi, Viimsi Meesteklubi Rannamees, Võru mehed ja Tallinna Haabersti mehed 65+. Seeniormehi tervitab Viljandi Pensionäride Ühenduse esindaja Hillar Saar.

Piknikulaadse sõpruslaua taga jagatakse elukogemusi ja kõneldakse klubide tegemistest. Tuju aitab tõsta Saarepeedi naisansambel Rukkilill. Viljandi järve ääres tutvutakse tennise-, korvpalli- ja spordirajatiste ning paadisadamaga. Jõudu katsutakse korvpalli vabavisetes, noole ja rõngaste täpsusviskamises. ,,Viljandi paadimehe” saatel saab imetleda järve ja teha tunniajase sõidu Rannapiigaga. Plaanis on giidiga ringkäik teatris Ugala. Õhtul võtavad seeniormehed Viljandi Pensionäride Ühenduse ruumides päeva kokku ja mõtlevad edaspidisele tegevusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles