Tudengid annavad tasuta õigusnõu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.freepik.com

Tartu Ülikooli tudengite õigusbüroo jätkab tasuta õigusnõustamisega, büroo on avatud 5. maini. Vastuvõtt toimub Tartus Näituse 20 majas ruumis 115 esmaspäeviti, teisipäeviti ja neljapäeviti kella 16–19 ja laupäeviti kella 11–14. Ülikooli teatel tuleb õigusnõu soovijail end registreerida telefonil 737 5299 või e-aadressil juuraavi@ut.ee.

Õigusnõuandeid jagavad Tartu Ülikooli õigusteaduse bakalaureuseastme viimase aasta üliõpilased ja magistrandid ning see on kõigile tasuta. Tudengite õigusbüroo juhendaja, kriminaalprotsessi lektori Andreas Kanguri sõnul suunavad abivajajaid õigusteaduskonna tudengite juurde ennekõike maakohus, politsei, sotsiaalhoolekanne ning kohalikud omavalitsused. Lisaks leiavad juriidilise nõu vajajad tee õigusbüroosse ka ise või tuttava soovitusel.

Kanguri hinnangu järgi on järjepidev büroo töö end nii institutsioonides kui ka linnarahva hulgas juurutanud. TÜ õigusteaduskonna tudengite juriidilist nõu hinnatakse kõrgelt ning nende töö kvaliteeti peetakse samaväärseks tasulist juriidilist nõu pakkuvate büroodega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles