Algab tasuta koolitus 55+ eas tööotsijaile

60+
Copy
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

​Johannes Mihkelsoni Keskuses algab 11. jaanuaril tasuta kuu aega kestev tööleidmiskoolitus 55aastastele ja vanematele inimestele, kes praegu ei tööta ja kellel pole ka kehtivat töölepingut.

„Seda tasuta koolitus- ja nõustamisprogrammi toetab Euroopa Sotsiaalfond, eesmärgiga suurendada vanuses 55+ inimeste konkurentsivõimet tööturul. Koolitus annab nõu, kuidas oma elu muuta nii, et leida sobiv töö, kasvõi täiesti teiselt elualalt,” ütleb keskuse koolitusjuht Rene Rässa.

Kavas on mitmed põnevad töötoad Eesti parimate koolitajate juhtimisel, kus saab teadmisi ettevalmistusest tööotsinguks, juhiseid, kuidas koostada CVd ja esineda töövestlusel, arendada suhtlemisoskust, tõsta enesehinnangut ning olla parem meeskonnatöös. Koolitus annab teadmisi tööõigusest, sotsiaalmeediast, õpetab parandama arvutiteadmisi. Kõikidele osalistele pakutakse soovi korral individuaalset nõustamist, samuti tasuta lõunasööke koolituspäevadel, sõidutoetust ja stipendiumi.

Koolitus „Kogemustega inimesed sobivad tööle” algab Tallinnas 11. jaanuaril kell 10 aadressil Toompuiestee 16.

Vaja on registreeruda, andke endast teada e-aadressil rene.rassa@jmk.ee või telefonitsi 505 7985.

Tasuta koolitusele oodatakse inimesi vanuses 55+, kes praegu ei tööta (oluline on, et ei ole kehtivat töölepingut) ja elavad Harjumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles