Tartu kutsub vanemaealisi eakate päevale

60+
Copy
Antti Kammiste ja Ivo Linna.
Antti Kammiste ja Ivo Linna. Foto: Paul Poderat

Tartu linn ja Ropka-Karlova Päevakeskus kutsuvad Tartu vanemaealisi inimesi reedel, 18. oktoobril Vanemuise kontserdimajja eakate päeva tähistama. 

Eakate päeval esinevad Tartu linna tantsu- ja muusikakollektiivid ning külas on ansamblid Vanaisad ja Miraaž Tallinnast.

Oma tooteid ja teenuseid tutvustavad kohapeal mitmed erinevad firmad. Päeva lõpetab meeleolukas Ivo Linna ja Antti Kammiste kontsert.

Abilinnapea Mihkel Leesi sõnul on eakate päeva tähistamine Tartus traditsiooniline ja oodatud sündmus. "Kuldses eas tartlased annavad Tartule palju - väärikust, tarkust ja elukogemust. Eelnev annab tugeva aluse selleks, et saame Tartut kutsuda targaks ja kultuurseks linnaks. Loodan, et väärikad tartlased leiavad võimaluse, et tulla Vanemuise kontserdimajja ning nautida üksteise seltskonda ja põnevaid etteasteid," lisas Lees.

Lisaks mitmekesisele programmile pakub eakate päeva üritus ka head võimalust seltskondlikuks suhtlemiseks ja uute tuttavate leidmiseks. Samuti on kõigil külalistel võimalus kohtuda Tartu linnapea Urmas Klaasi, abilinnapea Mihkel Leesi ja sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja Merle Liivakuga. Üritust toetab Tartu Linnavalitsus

Üritus on tasuta ja kestab kell 11-16, uksed avatakse kell 10. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles