Pärnu abivahendikeskus kolis uutesse ruumidesse

60+
Copy
Pärnu Invaru kolis suurematesse ruumidesse.
Pärnu Invaru kolis suurematesse ruumidesse. Foto: Abivahendikeskus Invaru

Esmaspäeval avab uksed Invaru uus ja suurem abivahendikeskus Pärnu kesklinnas. Seni Liiva tänaval tegutsenud abivahendikeskuse uutes ruumides saab edaspidi näha ja uudistada suuremat valikut erinevaid abivahendeid.

Invaru klienditeenindusvaldkonna juhi Kadri Tiido sõnul otsustati kolida esindus kaubanduskeskuse Port Artur 1 kõrval asuvatesse uutesse ruumidesse eeskätt seetõttu, et esinduse külastajate arv ja abivahendite vajadus on aastatega aina kasvanud ning senised ruumid kitsaks jäänud.

“Tegutsesime Liiva tänava ruumides 12 aastat ja kui veel algusaegadel olid need ruumid meile piisavalt avarad, siis täna on nad meile selgeks kitsaks jäänud,” selgitas Tiido, kelle sõnul külastab Pärnu esindust igal aastal kokku üle 8000 abivajaja. 

Esmaspäeval avatud Hommiku tänava esindus on võrreldes eelmisega märgatavalt avaram ning võimaldab tutvuda mugavamalt laia valiku erinevate liikumis- ja hooldusabivahenditega, aga ka olme- ja taastusraviabivahendite ning spetsiaalsete nahahooldustoodetega.

Samuti oli meie jaoks oluline, et abivajajal oleks väljapanekuga kohapeal mugav tutvuda ning et abivahendeid ei peaks laos hoidma, vaid et neid saaks teenindusruumis eksponeerida ja proovida.

“Uues esinduses saab näiteks näha kaasaegset täisfunktsionaalset hooldusvoodit, hea ülevaade tugiraamide valikust ja ka emadele ning väikelastele mõeldud vahendeid, alates beebikaaludest keskkonnasõbralike mähkmeteni,” kirjeldas Tiido.

Uue esinduse asukoht kesklinnas tagab Tiido sõnul mugava juurdepääsu nii linna- kui ka maakonna elanikele, kes kasutavad abivahendikeskusesse jõudmiseks ühistransporti. Samuti on uue esinduse ees inva-parkimisvõimalus autoga külastajatele. Abivahendiga saabujaid aitab hoonesse sissepääsemisel kaldtee.

“Ruumide valikul pidasime silmas, et need oleksid ligipääsetavad ka liikumisabivahendiga ning et oleksime inimeste igapäevaste liikumisteede lähedal. Samuti oli meie jaoks oluline, et abivajajal oleks väljapanekuga kohapeal mugav tutvuda ning et abivahendeid ei peaks laos hoidma, vaid et neid saaks teenindusruumis eksponeerida ja proovida,” tõi Tiido välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles