Fotograaf on üle kümne aasta pildistanud stiilseid eakaid

Kadri Suurmägi
, toimetaja
Copy
Fotograaf Ari Seth Cohen.
Fotograaf Ari Seth Cohen. Foto: CARLO ALLEGRI / REUTERS

Veebiblogist Advanced Style looja ja toimetaja Ari Seth Cohen on otsustanud oma kaamera objektiivi suunata silmapaistvalt stiilsetele ja ekstsentrilistele eakatele.

„Stiili poolest on nad (eakad – toim) huvitavamad, sest nad on jõudnud ikka, kus nad ei pea kellelegi muljet avaldama ja võivad kanda, mida nad soovivad,“ ütles ta blogi algusaastatel.

Blogiga alustas ta juba 2008. aastal ja Cohen on oma tegevust jätkanud  ning andnud välja ka mitu raamatut: "Advanced Style", "Advanced Style: Older & Wiser" ning "Advanced Love". Viimane ilmus mullu ja sellesse koondas fotograaf fotolood inspireerivatest paaridest, keda ei takista armastamast ei iga ega muud piirangud.

Lisaks linastus 2014. aastal ka blogiga sama nime kandev dokumentaal, kus Cohen keskendus seitsmele eakale newyorklasele, kes tuttavad juba tema veebilehel ilmunud fotodelt,

Kõik sai alguse aga veebiblogist, mille loomiseks sai ta tõuke oma vanaemalt, kelle ainulaadne stiil ja huvi moe vastu teda selleks inspireeris, ning kes julgustas teda kolima New Yorki.

Kui vanaema 2008. aastal siit ilmast lahkus, võttis Cohen kinni tema nõuandest– teha iga päev midagi sellist, mida ta naudib. Nii jõudiski ta fotograafiani ja hakkas üles võtma stiilseid prouasid ja ka härrasid, keda ta tänavapildis kohtas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Dallas for all the love. @valerie_von_sobel and I had quite an adventure. @derrillosborn it was a dream to see you again. Now off to plan Advanced Love book signings in Berlin and Amsterdam this summer. Hope everyone had a restful weekend. If you want to see more of Valerie and Derrill head over to my YouTube channel https://m.youtube.com/user/AdvancedStyleVideos #advancedstyle advancedstyle #advancedbffs #advancedlove #dallas #advancedstyledallas #dandy #dandystyle . . . . . . . . . . . #styleover40 #styleover50 #styleover60 #over40style #over50style #over60style #fashionover40 #fashionover50 #fashionover60 #over40fashion #over50fashion #over60fashion #patentleather #springfashion #springfashion2019 #ladygaga #expressivefashion #wewearwhatwewant #agelessbeauty #agelessfashion #agelessstyle

A post shared by Ari Seth Cohen (@advancedstyle) on

Vaata Coheni tehtud pilte SIIT! Lisaks on võimalik jälgida tema instagramikontot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles