Nõmme 65+ kinoklubis näeb aprillis filmi „Soosik“

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Soosik»
«Soosik» Foto: IMDB

Lihavõtete eel on Nõmme kinoklubis 65+ võimalik väärikas eas filmihuvilistel vaadata mitme Oscari ja Kuldgloobusega pärjatud filmi „Soosik“. Seanss toimub 12. aprillil, registreeruda saab kuni 11. aprillini.

Originaalne ja musta huumoriga vürtsitatud ajaloodraama jutustab 18. sajandil Inglismaad valitseva kuninganna Anne’ist ja tema kahest õukokonnadaamist, kes tegelikult riiki valitsevad. Linaloo näitlejatekolmik pälvis Gothami filmiauhindadel parima näitlejateansambli preemia. Ühtlasi sai Anne’i kehastanud Olivia Colman ka parima naispeaosatäitja Oscari.

„Väärikate kinoklubi tegutseb Nõmmel juba teist aastat. Sel aastal on korra koos käidud, kui vaadati eepilist linateost „Tõde ja õigus“,“ ütles Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

„Väga tore on näha, et siiamaani on huviliste arv ainult kasvanud. Kui eelmisel kevadel käis kinoklubi esimesel seansil veidi üle 60 filmihuvilise, siis „Tõde ja õigust“ oli vaatamas juba 320 nõmmekat,“ lausus Šillis.

65+ kinoklubi „Soosiku“ seanss toimub reedel, 12. aprillil kell 10 Mustamäel Apollo kinos . Kino külastuseks on vajalik ennast registreerida hiljemalt 11. aprilliks linnaosavalitsuse infosaalis või eakate päevakeskuses. Lisainfo telefonil 645 7333.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles