„Tõde ja õigus“ on toonud eakad kinno

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist "Tõde ja õigus".
Kaader filmist "Tõde ja õigus". Foto: Rakvere Teatrikino

„Tõde ja õigus“ lõi nädalavahetusel 200 000 vaatamisega taasiseseisvunud Eesti kinokülastuse rekordi ning märkimisväärselt suure osa sellest moodustavad pensionärid ning inimesed, kes pole üldjuhul kinode tavakülastajad, näitab Forum Cinemas statistika

„Kauaoodatud „Tõde ja õigus“ on lausa nii populaarne, et hetkel moodustavad kõikidest Forum Cinemas kinodes käivatest inimestest lausa 43 protsenti „Tõe ja õiguse“ vaatajad,“ märkis Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner.

„Väga palju käib meil klasside kaupa õpilasi, aga tähelepanuväärne on kindlasti see, et märgatavalt on tõusnud pensionäride ja nende kinokülastajate hulk, kes üldjuhul püsivalt kinos filme vaatamas ei käi,“ selgitas Kärner ja lisas, et selliste filmihuviliste hulk moodustab lausa veerandi kõikidest aastapäeva filmi vaatajatest.

„Eriti tore on see, et kinno on jõudnud ka palju pensionäre, kellest paljud on kinos esimest korda peale taasisesvumist või siis käisid viimati vaatamas „Nimed marmortahvlil“. Nii mõnigi vanapaar on tulnud kohale juba poolteist tundi enne seansi algust, et rahulikult õige saal leida ja ennast mugavalt sisse seada. Lisaks on palju seltskondi, kus lapsed ja lapselapsed on oma vanemad ja vanavanemad kinno toonud.“ 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles