Tartu Kodukotuse seeniorid tähistasid naistepäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistepäeva tähistamine Tartu Kodukotuses
Naistepäeva tähistamine Tartu Kodukotuses Foto: Maldo Kikkull

Naistepäeva tähistamiseks korraldasid Kodukotuse Seeniormeeste Klubi mehed neljapäeval, 7. märtsil konserdi.

Seeniormeeste Klubi president Kalev Jahnson soovis oma avakõnes publikule säravaid silmi, armastust, sõprust, päikest ja head peotuju. “Naised, me armastame teid!” ja andis meeste nimel suure dollaripuu lille naiste esindajale, kodukotuse juhatajale Malle Salgule.

Tervitused ja roosid Kodukotuse naisperele Tartu linna juhtide poolt edastas Tartu linna volikogu ja ka meesteklubi liige Nikolai Põdramägi. Mehed pakkusid saalisolijatele korvikestest maiustusi.

Naistepäeva tähistamiseks korraldasid Kodukotuse Seeniormeeste Klubi mehed neljapäeval, 7. märtsil konserdi.
Naistepäeva tähistamiseks korraldasid Kodukotuse Seeniormeeste Klubi mehed neljapäeval, 7. märtsil konserdi. Foto: Maldo Kikkull

Rõõmsameelse publiku kiituse saatel algasid etteasted: Guido Sooläte meeldivatele lauludele lauldi kaasa; saalirahva aplauside saatel esinesid korduvalt Riro Kangro tantsupoisid; humoorikaid lugusid ja luulet esitas Eenok Järg.

Klubi asepresidendi Arvo Teder suupilliloole järgnenud kõnes kiitis ta armastavaid naisi emade, vanaemade ja vanavanaemadena - eriti just lastele nii vajaliku armastuse jagamises.

Meeleolukate lugudega esines akordionil Aleksei Külvja. Laule naistest ja kevadest esitas Enn Kivisaar ja rahva ette kogunenud mehed esitasid laule naistest ja armastusest, millele laulsid kaasa kõik saalisolijad. Meeleoluka kontserdi lõpetuseks kõlasid tänusõnad ja tervitused naistelt.

Jätkus ühislaulmine ja maiustamine koos lauluklubiga "Ehavalgus". Elagu meeleolukas ja sõbralik seltsielu! Elagu naised”

Kokkuvõtte tegi ja pildistas Maldo Kikkull

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles