Seenioride karikavõistlus kutsub osalema

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Postimees

Eesti Jalgpalli Liit korraldab neljandat aastat seenioride karikavõistlusi, millest saavad osa võtta 45-aastased ja vanemad mängijad. Esimene etapp peetakse 28. aprillil.

Karikaturniiri eesmärk on pakkuda 45+ vanusegrupi endistele mängijatele ja asjaarmastajatele liikumisvõimalust oma lemmikspordialal koos väikese võistlusmomendiga. 2019. aasta turniiril on lubatud osaleda mängijatel, kes on sündinud 1974. aastal või varem.

Lisaks tohib võistkonda registreerida kaks mängijat, kes on sündinud aastatel 1975–1979. Korraga on väljakul 7+1 mängijat ning mänguaeg on 1x12 minutit.

Seenioride karikavõistlustel peetakse kolm etappi ühepäevaste turniiridena. Nende tulemuste põhjal pannakse paika lõplik paremusjärjestus. Avaetapp leiab aset 28. aprillil EJLi jalgpallihallis, teine turniiripäev toimub 25. mail Nike Arenal ja otsustav etapp peetakse 21. septembril samuti Nike Arenal.

Esmakordselt on plaanis korraldada ka saalijalgpalli etapp, mis peetakse eraldiseisvana karikavõistlustest ja toimub 2. novembril Õismäe Sportmängude Hallis. Väljakul on korraga 4+1 mängijat.

Seenioride karikavõistlused on toimunud alates 2016. aastast ning seni on võitjaks tulnud Depoo ja Lastrada, Lasnamäe Ajax ning Kohtla-Järve. Lisainfo registreerimise kohta on jalgpalliliidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles