Haabersti eakatele toimub kinohommik

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tõde ja õigus»
«Tõde ja õigus» Foto: kaader treilerist

Neljapäeval, 28. veebruaril kell 10v aavad väärikas eas Haabersti filmihuvilised vaadata filmi „Tõde ja Õigus“.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul on kinohommikute eesmärgiks mitmekesistada linnaosa eakatele pakutavaid vaba aja veetmise võimalusi.

„Mul on äärmiselt hea meel, et Eesti Vabariigi sünnipäevakuul saame kinohommikul väärikas eas filmihuvilistele pakkuda võimalust vaadata sellist sajandi suurfilmi nagu „Tõde ja Õigus“.

A.H. Tammsaare romaani „Tõde ja õigus“ I osal põhinevas mängufilmis peab Vargamäe uus ja järeleandmatu peremees võitlema raske töö, kiusliku naabri ja omaenda tõekspidamistega, et oma söötis ja vilets maa viljakaks muuta. Ja et tõde ja õigus jumala poolt mahajäetud paigas jalule seada.

Film valmis Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.

Eakate kinohommik toimub Mustamäe Apollo Kinos, mis asub Mustamäe Keskuses aadressil Tammsaare tee 104a. Film on eesti keeles venekeelsete subtiitritega. Osalemine on eakatele vanuses 65+ tasuta, kuid eelnevalt tuleb registreeruda telefonil 6404800 või e-posti aadressil haabersti@tallinnlv.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles