"Hommik": Kas täiskuu tõesti mõjutab meie psüühikat?

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23. novembri saates “Hommik” külas olnud astroloog Maria Angel sellest, kuidas meie psühholoogiat mõjutavad kuu erinevad faasid.

Astroloogi sõnul mõjutab kuu meid erinevalt – see oleneb inimese enda astroloogilisest pildist. Samuti on täiskuud erinevad.

“Praegu on täiskuu kaksikute märgis. Selle täiskuu põhiprobleem on see, et mõeldakse end ise hulluks,” tõi ta näite, kuidas täiskuu hetkel inimesi mõjutab.

Kõige rohkem mõjutab täiskuu tema sõnul vähi sodiaagimärgis sündinud inimesi. “Vähk ongi see märk, mille valitseja on sodiaagis kuu,” sõnas ta.

Täiskuu mõjub astroloogi selgitusel emotsioonidele ja inimesed on tema sõnul sel ajal emotsionaalsemad. Kui inimene on kuu suhtes tundlik, mõjutavad teda ka kuu loomine ja veerandid, mis on sageli ka kalandritesse märgitud “Kui sa oled juba kuutundlik, siis võid seda jälgida,” soovitas Maria Angel.

Kas ja kuidas saab kuu mõju leevendada, vaata videlõigust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles