Taimetarga retsept: kapsa-köömnehautis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Pexels

Proovi seda väekat ja maitsvat rooga!

Kapsa-köömnehautis

Vaja läheb:

  • 1/2 dl õli, 2 tl köömneid
  • 1 väike kapsapea
  • 1/4 tl mett, natuke sojakastet või meresoola, majoraani, valget pipart

Valmistamine:

Alustuseks kuumuta köömned õlis, lisa hästi peenestatud kapsas ning hauta kaane all täiesti pehmeks. Vajadusel lisa veidi vett. Enne valmimist lisa juurde mesi ja teised maitseained.

Sama hautis sobib ka kapsapiruka tegemiseks ja hautatud ahjuvormi valmistamiseks, kuhu on lisatud näiteks odrakruupe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles