Meestearst Margus Punab pani 91-aastase mehe abikaasa rõõmustama (3)

Aivar Reinap
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pannkook maasikamoosiga.
Pannkook maasikamoosiga. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tuntud meestearst Margus Punab teatas Facebookis, et juhtus oma ambulatoorses töös esmakordselt kokku 91-aastase mehega, kelle mehelikkusega seotud probleem õnnestus lahendada.

«Täna oli uue ambulatoorse töö vanuselise rekordimehena teisel visiidil varsti 92-aastaseks saav härrasmees, kelle murekohaks oli erektsioonihäire ja sellest tulenev naise rahulolematus,» kirjutas Punab sotsiaalmeedias.

Meestearsti määratud ravil oli tulemus ning vanahärra teatas tänasel kohtumisel Punabile, et hommikul oli naine üle paljude aastate jälle kooki teinud ja palju moosi peale pannud. Taolise juhtumi avalikustamiseks oli muidu tagasihoidliku olekuga härra ka nõusoleku andnud. Punabi sõnul oli tema arstikarjääri varasem rekordimees paar aastat noorem.

«Meeste tervis ja eelkõige terviseteadlikkus on viimastel aastatel kiiresti paranenud ja seeläbi jõuab arsti vastuvõtule üha enam vanemaealisi mehi,» põhjendas Punab. «Muidugi ma rõõmustan taoliste arengute üle ja püüan ka teisi mehi innustada ja julgustada elukvaliteeti mõjutavate terviseprobleemide lahendamiseks arsti poole pöörduma.»

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles