Indias saatsid pulmapeol pärnulannasid turvamehed

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži turismimajanduse dotsent Heli Tooman “hoiab” nagu meenet valgest marmorist Taj Mahali.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži turismimajanduse dotsent Heli Tooman “hoiab” nagu meenet valgest marmorist Taj Mahali. Foto: Erakogu

Indiaga seoses kerkivad silme ette pildid vangistatud Eesti laevakaitsjate kannatustest ja kahe kange teleseiklused ülerahvastatud riigis, kuid tänapäeva Indiat võib pidada arenevaks ja suhteliselt modernseks. Selle Lõuna-Aasia vabariigiga tihenevad kõrgkoolide sidemed ja seda Pärnuski.

Tartu ülikooli ja Gurukula Kangri ülikooli vahel sõlmiti 2015. aastal Erasmus+ õppejõu- ja üliõpilasvahetusleping. Sellele tuginedes lendasid Indiasse TÜ Pärnu kolledži turismimajanduse dotsent Heli Tooman ja turismikompetentsikeskuse projektijuht Marit Piirman – kaks sihvakat põhjamaist blondiini, kes naasid rikkaliku muljepagasiga. Seda aitas täiendada Sten Kapten, kes osaleb samas ülikoolis jooga ja inimteadvuse kursusel.

Pulmapeo aukülalised Heli Tooman (vasakul) ja Marit Piirman kandsid kohalikke tavasid austades sarit.
Pulmapeo aukülalised Heli Tooman (vasakul) ja Marit Piirman kandsid kohalikke tavasid austades sarit. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles