Noored koguvad armastuskirju

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edith Piafi armastuskirjad jalgrattur  Louis Gérardinile
Edith Piafi armastuskirjad jalgrattur Louis Gérardinile Foto: peopleforum.cn

Paide avatud noortekeskus ja Järvamaa noortekogu paluvad saata neile armastukirju, et tutvustada noortele armastuskirjade žanrit ning innustada neid ka ise armastuskirju kirjutama.

Projekti eestvedaja Marita Kutsar ütles, et noored koguvad käsitsi kirjutatud armastuskirju, mida inimesed on teineteisele saatnud ja mis on neile olulise väärtusega. Oodatud on nii uued kui ka juba aastate eest kirjutatud kirjad.

«Armastuskirjade kogumise aktsioon annab noortele võimaluse inimeste kirja pandud teksti kaudu kogeda, mida tähendab üks tõeline armastuslugu. Eestlased üldjuhul oma tundeid väga avameelselt ei väljenda ning armastust on kombeks avaldada vaid erilistel puhkudel,» ütles Kutsar. «Ehk õnnestub kirjade kaudu mingil moel tabada Eesti inimeste armastust kogu selle mitmekesisuses – ilus, valus, ängis, igatsuses ja kires.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles