Jänedal avab uksed lossikohvik

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Jäneda lossis avab üheks päevaks uksed taas heategevuslik kohvik.

Heategevusliku Papa Krimmi kohviku korraldajad ütlesid, et möödunudaastane hea kogemus annab julgust pakkuda ka sel aastal Presidendimatkal osalejatele mõne magusa suutäie kooki ja tassi kohvi matka lõpetamise puhul.

Kohviku korraldajateks ja läbiviijateks on Jäneda Külaelu Arendamise Seltsi ärgitusel kogunenud kohalikud inimesed. Kohviku tulud lähevad Jäneda lossi Urmas Sisaski tähetorni renoveerimiseks. Suurema osa vajaminevast rahast loodavad nad saada projektist, mis on töös, kuid omaosaluse lisamiseks vajavad tuge.

Kohviku meeskond töötab tasuta, koogimeistrid annetavad osa müügitulust ning lisaks on kõigil võimalus anda oma panus annetuskastidesse, mis asuvad kohvikus ning tähetornis.

Eelmisel aastal kogunes kohviku ajal tehtud annetustest 478 eurot, millele Tapa Vallavalitsus lisas 150 ning selle rahaga sai renoveeritud Presidendi klassitoa rõduuks lossi teisel korrusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles