Briti mees sai juukselõikuse tõttu rabanduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Drew Angerer/AFP/scanpix

Suurbritannia mehele, kes sai tavapärase juukselõikuse ajal vigastatud arteri tõttu rabanduse, maksti 90 000 naela (110 000 eurot) kompensatsiooni, vahendab AFP.

45-aastane kahe lapse isa Dave Tyler kukkus kaks päeva peale juukselõikust koosolekul kokku. Kui ta haiglasse toimetati küsisid arstid Tylerilt, ega ta lähiajal juuksuris pole käinud. Arstid usuvad, et taha painutatud pea vastu surunud kraanikauss vigastas Tyleri arterit, millest tekkinud vereklomp hiljem endaga insuldi kaasa tõi.

Peale seda veetis Tyler kolm kuud haiglas. Nüüd saab ta kõndida vaid kepi abil ning häguse nägemise tõttu on tal auto juhtimine keelatud.

Salongi nõustus kannatanule maksma 90 000 naela kompensatsiooni, sest Tyleri advokaadid väitsid, et ettevõte ei võtnud tema pea kaitsmiseks kasutusele vajalikke meetmeid. Timesi andmetel on meditsiiniajakirjades kirjutatud vähemalt kahest sarnasest juhtumist.

2014. aastal sai kahe lapse ema USAs San Diegos samuti insuldi peale ilusalongi külastamist. 2000. aastal leidis samasugune juhtum aset Lõuna-Inglismaal. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles