Täna avab tervishoiukõrgkool uksed kõigile

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tervishoiu kõrgkooli õenduse õpperuum.
Tartu tervishoiu kõrgkooli õenduse õpperuum. Foto: Margus Ansu
  • Töötubadest saab teadmisi korjata terveks eluks

Tartu tervishoiu kõrgkoolis on 26. oktoobril kell 10–14 kõikidele huvilistele lahti uksed, et näidata esmaabi, tutvustada röntgenuuringuid, rääkida tervislikust toitumisest, unehügieenist ning muust tervisega seonduvast.

Tartu tervishoiu kõrgkooli teenuste ja koostöö koordinaator Grete Jeltsov selgitas, et  töötubades ja teiste tegevuste varal saab lähemalt tuttavaks tervishoiu valdkonna õppekavadega.

«Õppekavades on suur osa praktikal, mille tulemusena lõpetavad Tartu tervishoiu kõrgkooli tööturul hinnatud ning oodatud tugevate teoreetiliste teadmiste ja praktiliste oskustega spetsialistid, kes tihti juba õppetöö kõrvalt leiavad erialase töö,» lisas ta.

Tudengitel on suurepärane võimalus osaleda rahvusvahelistes õppeprojektides või suunduda praktikale mõne välisriigi partnerkooli, mis muudab õppimise veelgi põnevamaks ja annab lisaks rahvusvaheliste kogemuste pagasi. Järjepideva arendustöö tulemusena loodab tervishoiukõrgkool peatselt tudengeid vastu võtta ka magistrantuuri õppekavadele.

Kõrgkooli lahtiste uste päeval on võimalus osaleda loengutes, seminarides ja praktikumides ning küsida õppekavade kohta nii tudengitelt kui ka tööandjate esindajatelt.

Lisateave ja täpsem kava: http://www.nooruse.ee/avatuduksed

Tervishoiukõrgkooli õpperuumi beebinukud. Margus Ansu
Tervishoiukõrgkooli õpperuumi beebinukud. Margus Ansu Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kõrgkoolis saab õppida õe, õdede erialakoolituse, ämmaemanda, bioanalüütiku, tervisekaitsespetsialisti, radioloogiatehniku ja füsioterapeudi rakenduskõrghariduse õppekavadel, samuti hooldustöötaja, massööri, lapsehoidja, tegevusjuhendaja ja erakorralise meditsiini tehniku kutseõppekavadel.

Tartu tervishoiu kõrgkool tähistab tänavu 205. aastapäeva, mille kohta võib täpsemalt lugeda siit: www.nooruse.ee/205.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles