Postimees teeb otseülekande Matvere ja Kersna esinemisest festivalil 60+

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees teeb neljapäeval otseülekande Tallinnas Salme kultuurikeskuses toimuvast populaarsest festivalist 60+, kus teiste seas toimub Marko Matvere kontsert ja esineb teletäht Vahur Kersna. 

Seitsmendat korda toimuv eakate festival pakub palju kasulikke loenguid, meelelahutuslikke etteasteid ja võimalust osaleda messil ning laadal.

Neljapäeval kuulutatakse välja festivali konkursi «Aastad täis sära ja väärikust» laureaadid, seal hulgas ka elutööpreemia. Seejärel esitab festivali peaesineja Marko Matvere koos akordionist Peep Raunaga vanade merelaulude ja põnevate rännujuttude põimiku  «Mulle meeldib maa». Esimene ülekanne festivalilt algab kell 11.30.

Kell 15.45 astub ajakirja 60+ erikülalisena lavale tuntud ajakirjanik Vahur Kersna. «Küsimus, kuidas jääda elus ellu, huvitab meid kõiki. Just sel teemal saatesarja «Pealtnägija» looja ja paljude sisukate filmimõõtu telesaadete autor Vahur Kersna räägibki,» sõnas ajakirja 60+ peatoimetaja Eve Rohtla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles