Liikumisfestival kutsub idapiirile

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Narva liikumisfestival kutsub kõiki liikumise kaudu linna avastama.

23. juulil toimuv liikumisfestival ühendab erinevaid liikumisharrastuse alasid, millega võib tegeleda nii üksinda kui ka koos sõbraga. Korraldajad pakuvad liikumisvõimalusi rulluisutajatele, orienteerumiseks, toimuvad Zumba treening lastele ja täiskasvanutele, sõita saab tõukeratastega, teha kepikõndi ning kulgeda jalgratastel.

Korraldajad soovivad aidata kaasa aktiivse ja tervislikku eluviisi kujunemisele ning tutvustada erinevaid liikumisharrastusi.

Festival toimub Narva Joaorus ja jõepromenaadil kella 12-15ni.

Promenaadi kohviku juures teevad Rullibussi treenerid kaks rulluisukoolitust kõigile soovijatele. Kohapeal on võimalus tagatisraha või dokumendi alusel tasuta kasutada rulluiske. Kiivri kandmine koolitustel on kohustuslik. (

Promenaadi alguses Joaorus toimub aga tõukerattavõistlus lastele ja noortele. Tõukeratas ning samuti kohustuslik kiiver peab osalejal endal olema.

Joaorus avab uksed ka jalgrattakool, kus saab õppida vigursõitu, proovida harjutusi ja läbida teste.  Joaoru rannahoone lähedal on aga avatud kaks orienteerumisrada, üks lastele, teine täiskasvanutele.

Samuti toimuvad kepikõnnitreeningud. Zumahuvilised peaksid aga kogunema Rannahoone platsile.

Päev lõpeb rannahoone juures viktoriiniga. Küsimused puudutavad liikumist, sporti ja tervislikku eluviisi. Tublimaid on lubanud korraldajad autasustada.
 

Lähemat teavet saad siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles