Konkurss

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seitsmendat korda toimuv konkurss „Aastad täis sära ja väärikust” ootab eakate inimestega seotud säravaid algatusi ja ideid, et tunnustada neid vääriliste auhindadega.

Konkursi eesmärk on tunnustada positiivseid tegusid, mis tehtud eakatele mõeldes või eakalt endilt kogukonnale, kuid on teenimatult tähelepanuta jäänud.

Konkursi kategooriad on: eakad hoolivad, eakalt kogukonnale, tegu eakale, eakad kui kultuurikandjad, eakad ja keskkond, eakad ja maailm, elutööauhind.

Konkursil osalemiseks tuleb registreerida särav ettevõtmine või tegu 60+ festivali kodulehel http://www2.ajaleht.ee/festival/  või saata kirjeldus e-aadressil: eakad@inkotuba.ee või postiaadressile Hariduse 6, Tallinn 10119.

Kirjelduse pikkus on maksimaalselt üks lehekülg. Juurde võib lisada 1−3 fotot. Kindlasti tuleb lisada saatja kontaktandmed: nimi, aadress, telefon, e-post. Tähtaeg konkursitööde saatmiseks on 19. september 2016. Arvesse lähevad 2015.−2016. aasta jooksul tehtud teod.

Copy
Tagasi üles