Eakas naine andis kelmile üle 30 000 euro (8)

Elizaveta Fomina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sularaha.
Sularaha. Foto: Toomas Huik/Postimees

Ida-Virumaal elav eakas naine kandis internetis kohatud kelmile üle 33 500 eurot sugulastelt laenatud raha. Kuigi lähedaste sõnul on selgelt tegemist petuskeemiga, ei saa politsei ja prokuratuur praegu midagi ette võtta, kuna naine keeldub koostööst.

Ohvri lapselaps Kristina (kõigi juhtumiga seotud inimeste nimed on muudetud, nende pärisnimed on toimetusele teada – toim) rääkis, et sugulased said juhtunust teada sellel kevadel. Kõik algas aga palju varem, kui Kristina vanaema Vera hakkas aeg-ajalt küsima oma pojalt Sergeilt laenu. Summad ei olnud alguses suured – Vera küsis raha 300 euro kaupa ja see ei tekitanud pojas küsimusi.

Kuid peagi muutus Vera käitumine aina kummalisemaks ning temaga oli üha raskem ühendust saada. Tänavu 12. märtsil helistas naine oma pojale ja ütles, et tahab temaga kokku saada. Vera häälest võis aru saada, et ta oli väga häiritud, mispeale läks poeg emaga kohtuma.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles