90-aastane vähihaige keeldus ravist ja läks reisima (2)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norma kuumaõhupalliga sõitmas
Norma kuumaõhupalliga sõitmas Foto: Facebook

Kui 90-aastasele naisele räägiti tema diagnoosist ning võimalikust ravist, otsustas ta kõigest loobuda ning minna reisima.

Naise diagnoos oli niivõrd halb, et teda oleks ees oodanud mitu kuud keemiaravi ning kiiritust, seda ka juhul, kui ta esialgse operatsiooni üldse üle elab. 90-aastane Norma otsustas aga ravist täielikult loobuda ning läks reisima, vahendab Travel and Leisure.

Viimased pool aastat on Norma reisinud koos oma poja, poja naise ning puudliga. Koos võeti ette põhjalik Ameerika Ühendriikide avastusretk. Naisel on ka Facebookis palju fänne, kes jälgivad iga päev tema tegemisi Driving Miss Norma lehel.

Praegu ei ole naine valudes, tema haigus on näidanud isegi taandumise märke. Kui Normalt küsiti, mis on õnneliku elu saladus, vastas ta lihtsalt: «Lihtsalt tuleb iga päev edasi minna, see ongi kõik.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles