Aasta hooldustöötaja tiitli pälvis Järvamaa haigla töötaja Silja Orav

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haigla.
Järvamaa haigla. Foto: www.jmh.ee

Reedel, 4. märtsil kuulutati Paides toimunud Eesti Õdede Liidu hooldustöötajate konverentsil esimest korda välja aasta hooldustöötaja. Tiitli pälvis Järvamaa haigla kirurgiaosakonna staažikas hooldaja Silja Orav.

„Silja Orava kandidatuuri seadnud Eesti Õdede Liidu Järvamaa piirkond ja AS Järvamaa Haigla õendusjuhid tõid Silja puhul esile tema erakordset aktiivsust nii erialases töös kui ka väljaspool tööaega, olles oma kaastöötajatele tõeliselt innustavaks kolleegiks. Silja on alati paistnud silma ka oma professionaalses töös kirurgiaosakonna hooldajana. Lisaks suurepärastele erialastele oskustele toodi Silja puhul esile positiivsete isikuomadustena õpihimulisust ja indu kõige uuega kaasa minna, ergutades ka oma kolleege õppima ning omandama uusi tarkusi ning töövõtteid,“ ütles Hooldustöötajate seltsingu juht Madeann Alamets.

Silja Orav valiti aasta hooldustöötajaks kuue kandidaadi seast üle Eesti, kelle suurepärast tööd on esile tõstnud nii tööandjad, patsiendid kui ka kolleegid.

“Algatus parima hooldustöötaja väljaselgitamiseks on tehtud ja soovime Eesti Õdede Liidus seda traditsiooni jätkata ka järgnevatel aastatel, seda enam et hooldustöötajate igapäevane töö on äärmiselt tänuväärne ning vajaks ka avalikkuses laiemat tunnustamist. Hooldustöötajate seltsing küsitles tänase konverentsi eel erinevaid tervishoiuasutusi ja tagasiside on rõõmustav – Eestis töötab palju südamega tööd tegevaid hooldustöötajaid, kelle vahetust patsiendid pikisilmi ootavad,“ ütles Hooldustöötajate seltsingu juht Madeann Alamets.

Silja Orav asus Järvamaa haiglasse tööle 1997. aastal ning on sealse kirurgiaosakonna hooldajana on ametis olnud juba 17 aastat. Silja on lõpetanud Tallinna Tervishoiukõrgkooli hooldaja eriala. Alates 2015. aastast kuulub Silja Orav Eesti Õdede Liitu ning on alates tänavu aasta jaanuarist EÕL-i Hooldustöötajate seltsingu juhatuse liige. Enne õdede liiduga ühinemist kuulus Silja Orav Eesti Tervishoiutöötajate Ametiühingute Liitu, kus ta oli Järvamaa Haigla usaldusisik aastatel 2004–2015.

Eesti Õdede Liidu Hooldustöötajate seltsing loodi aasta tagasi, 5. märtsil 2015. Seltsingusse kuulub 251 hooldustöötajat üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles