Tallinn otsib uusi pensionäridele soodustusi pakkuvaid lepingupartnereid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Tallinn otsib uusi pensionilisa soodustust pakkuvaid lepingupartnereid, kes pakuksid oma teenuseid osutades pealinna pensionäridele soodustust, vahendab BNS.

Tallinnas oli mullu 45 918 pensionilisa soodustuse saajat, kes tegid aastaga kokku 421 676 tehingut. Pealinn otsib uusi koostööpartnereid pensioniealistele tallinlastele kaupade ja teenuste soodustingimustel pakkumiseks, et kergendada nende toimetulekut. 

2015. aastal tegi pealinnaga koostööd seitse koostööpartnerit nagu näiteks Euroapteek, Pharma Holding OÜ Südameapteek, Infotark AS ehk Büroomaailm Fortuna Optika OÜ.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuametile on nimetatud firmad teatanud soovist jätkata koostööd kuus. Samas kui on veel ettevõtteid, kes on huvitatud linna eakatele soodusteenuseid-kaupu pakkuma, tuleks neil võtta ühendust Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuametiga.

„Laiendamaks pensionilisa soodustust pakkuvate koostööpartnerite ringi teostab linn lähiajal uue koostööpartnerite otsingu, et teha pensioniealistele tallinlastele soodustingimustel kättesaadavaks rohkem teenuseid ja kaupu,“ ütles Tallinna abilinnapea Merike Martinson.

Pensionitoetuse soodustuse saamiseks peab inimene tõendama, et ta on Tallinna elanik ning pensionilisa saaja. Inimese isiku tuvastamiseks on ettevõtetel elektrooniline juurdepääs riigiportaali Eesti.ee spetsiaalsesse isikuandmeregistrisse, mis näitab üksnes inimese õigust Tallinna pensionilisale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles