Vanaema imearmas video on liigutanud miljoneid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

2-aastane John David on Downi sündroomiga poiss, kes on puudutanud miljoneid inimesi kõigest 40-sekundilise videoga. Tema vanaema filmis nimelt seda, kuidas pisipoiss loeb tähestikku.

Perekond oli külas oma sugulastel, kui nad märkasid, et John David üritab tähestikku lugeda. Tema vanaema Pam Sapp ei tahtnud, et see eriline hetk kaduma läheks ja filmis seda oma telefoniga. Ta postitas video Facebooki ja kirjutas selle juurde: «Parim ABC, mida ma kuulnud olen», edastab RedBook.

Vanaemal on õigus: pisipõnn kordab igat tähte nii suure vaimustusega, et see ei jäta kedagi ükskõikseks. Kõige armsam on koht, kus poiss peab kordama W-tähte, kuid see ei tule esimese hooga tal välja. Lõpuks, kui täht üle huulte tuleb, on poiss ise ka rõõmus ja plaksutab käsi. 

Internetis hakkas see video kiirelt levima ja tänaseks on seda vaadanud üle 15 miljoni inimese. See, et video niivõrd populaarseks muutus, šokeeris perekonda. John Davidi ema ütles, et nad on saanud väga palju positiivset tagasisidet. Ta lisas, et kuna nende pojal on Downi sündroom, siis paljud arvavad, et neile tuleb kaasa tunda. «Ent videos on näha, et ta on tavaline rõõmus laps. Kui ta W-täheni jõuab, siis on näha, et ta mõtleb endamisi: ma saan sellega hakkama,» rõõmustas ema.

Vaata sinagi videot, mis on juba miljonitele naeratuse näole toonud!

Best ABC's I ever heard! Wait for the W The Bell Center for Early Intervention ProgramsJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Pam Gables Sapp on Sunday, 24 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles