Õigusapteegist saab taas tasuta abi

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Eesti Juristide Liidu üliõpilaste õigusbürood alustavad 25. jaanuaril taas tasuta õigusabi osutamist Tallinna Linnakantselei teenindussaalis, Mustamäe LOV-is ja Saue vallas Laagri Kultuurikeskuses.

Nõustamise ajad ja päevad on jagatud eesti ning vene keelerühmade järgi ning sellega on tagatud kvaliteetse õigusabi kättesaadavus vastavalt abivajaja keele kasutusele. Nõustamine toimub elava järjekorra alusel. Tasuta õigusabi annavad vähemalt teise õppeaasta õigusteaduskonna tudengid.

Millal saab tasuta nõu

  • Tallinna Linnakantseleis antakse tasuta õigusabi esmaspäeval 10- 16 eesti keeles, teisipäeval 10-16 vene keeles, kolmapäeval 10-16 eesti keeles, neljapäeval 10-16 vene keeles ja reedel 10- 14 eesti keeles.
  •  
  • Mustamäe LOV-is esmaspäeval 12- 17 eesti ja vene keeles.
  •  
  • Saue vallas, Laagri Kultuurikeskuses (Veskitammi 8) saab tasuta õigusabi esmaspäeviti kell 12- 18 eesti keeles.
  •  
  • Neljapäeval, 25. veebruaril kell 10-14 korraldab juristide liit ühekordse ettevõtmisena õigusapteegi ja Mustamäel, Kultuurikeskuses Kaja (E. Vilde tee 118 TALLINN).

Ootame  abivajajaid sooviga saada tasuta  õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha nõuete, töölepingu seaduse, maksuõiguse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu ja KÜ otsuste, maa- ja omandiküsimuste, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Täpsem info meie kodulehelt www.juristideliit.ee või tutvuge informatsiooniga liidu Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles