Ka seeniorid rokivad

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõik seeniorid ei kuula vaid vanu armsaid laulukesi. 54aastane Dick, omadele Dima Kostin on juba varasest noorusest rokkar. Kogu naha ja karvadega.

Gunnar Grapsi bändi kunagine trummar Dick ongi elanud tõelist rokkarielu, millesse on kuulunud nii säravad kontserdid kümnetuhandelisele publikule kui ka pahupool, mis muusikaäriga lahutamatult kaasas käib.

Iga mehe elus tuleb ette teelahkmel seismise hetki. Dick Kostin lahkus bändist. Ta valis abikaasa Liida ega ole seda kordagi kahetsenud. Nad on tänaseni koos ja jagavad end Eesti ja Gran Canaria vahel. Dick möllab ka Kanaaride rokiklubides ja lõbustab sealseid turiste oma energilise trummimänguda.

Trummar Dick Kostin kinnitab, et tee mida teed, kirg peab ikka sees olema. Ühel trummil sellest komplektist, mille taha Dick veebruarikuu hakul Tartu Rockiklubis istus, ongi otsekui selle väite kinnituseks vereplekid.

Vaata videost, kuidas Dick Kostin trummide taga kõik ülejäänu unustab ja miks ta naistel trummariks hakata ei soovita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles