Pärnu eakaim elanik tähistab 104. sünnipäeva

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu vanimat elanikku Olga Mihhailovat käis õnnitlemas tema 104. sünnipäeval abilinnapea Jane Mets.
Pärnu vanimat elanikku Olga Mihhailovat käis õnnitlemas tema 104. sünnipäeval abilinnapea Jane Mets. Foto: Pärnu linnavalitsus

Täna tähistab Pärnu linna vanim elanik Olga Mihhailova oma 104. sünnipäeva. Eakaimat pärnakat käis õnnitlemas abilinnapea Jane Mets.

Kui eelmisel aastal käis abilinnapea Mets sünnipäevalast Rannahotelli restoranis õnnitlemas, siis tänavu ootas Olga Mihhailova oma külalisi Pärnu haigla hoolduskeskuses Ravi tänaval. Seal elab ta möödunud aasta augustist.

Olga tuba hoolduskeskuses oli lilli täis ja sünnipäevalaps oli end õnnitlejate ootamiseks voodi äärele istuma sättinud. Külaliste tuleku üle oli Olgal väga hea meel, mida ta ka rõõmsa naeratusega välja näitas, vahendas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas.

Olga on siiani aktiivne mitmes keskuse tegevuses – ta käib võimlemas, külastab kõiki keskuses toimuvaid kontserte ja käib ilmast sõltumata iga päev väljas jalutamas. Hoolduskeskuse töötajad hindavad Olgat tema abivalmiduse, siiruse ja lahkuse pärast.

"Olgat olen käinud õnnitlemas nüüd neli aastat. Alates sellest, kui proual täitus 100 eluaastat. Hämmastav on, et aastad ei ole teda muutnud. Olga näeb väga hea välja ja temaga on väga huvitav," lisas abilinnapea Jane Mets.

Olga on pärit Narvast. Seal veetis ta oma lapsepõlve, käis koolis ning hiljem alustas Narva Kreenholmi vabrikus tööd raamatupidajana. Edasi viis elu ta Rakverre, kus asus tööle teede remondi- ja ehitusvalitsuse vanemraamatupidajana. Pärnus on ta elanud nüüd juba aastaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles