Tulemas on “Seeniorlaul 2010”

, laulja ja literaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus kolm aastat tagasi toimunud seenioride lauluvõistluselt. Pildil on  Leander Vaher.
Fotomeenutus kolm aastat tagasi toimunud seenioride lauluvõistluselt. Pildil on Leander Vaher. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval, 10. aprillil kell 16 algab Pärnus Tervise kultuurikeskuse saalis neljas üleriigiline lauluvõistlus “Seeniorlaul”.


Seenioride lauluvõistluse traditsioonile pani 2007. aastal aluse Ülle Jaeger, kes on võistluse korraldamist kõikidel aastatel juhtinud ning tava elujõulisena hoidnud.



Seeniorlauljate konkurss on aasta-aastalt populaarsust võitnud ja osavõtjaid on saabunud kõikjalt Eestist.



Seekordsest üleriigilisest võistlusest võivad osa võtta kõik asjaarmastajad laulusolistid 50. eluaastast. Osalejad on jagatud kahte vanusegruppi, millest esimese moodustavad lauljad vanuses 50-65 aastat ja teise grupi lauljad alates 66. eluaastast. Ülemine vanusepiir pole määratud.



“Seeniorlaulust” osavõtjate registreerimine lõpeb 3. aprillil. Kõigil, kellel on küsimusi laulukonkursi kohta, palutakse ühendust võtta projekti juhi Ülle Jaegeriga telefonil 515 7194 või e-posti aadressil ylle.jaeger@hotmail.com, samal telefoninumbril ja meilil on võimalik oma osalemisest teatada.



Iga osaleja peab ette valmistama kolm vabalt valitud pala, millest üks laul peab olema seotud Pärnuga või kirjutatud Pärnu helilooja poolt.



Konkurss toimub kahes voorus. Esimeses voorus osalenud solistide hulgast valitakse parematest parimad finaali. Kõikidele soovijatele võimaldatakse Tervise kultuurikeskuse saalis mikrofoniproov 10. aprillil alates kella 14st.



Lauljate esinemist jälgib žürii, ent oluline osa on täita kuulajatel, kellest kõik saavad oma lemmikule hääle anda. Seega kutsutakse üritusele esinejate fänne. Pilet lauluvõistlusele “Seeniorlaul 2010” maksab 25 krooni.



Parimaid soliste ootavad auhinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles